Trouwkaarten trends 2017

Trouwkaarten trends 2017

Wat zijn de trends voor trouwkaarten in 2017? Ga je trouwen in 2017, dan heb je ook de leukste en mooiste trouwkaarten nodig natuurlijk. Een trouwkaart die bij jullie huwelijk past en die precies naar jullie smaak is. Ben je benieuwd wat de leukste trouwkaarten trends zijn? We hebben de allerleukste trends voor 2017 voor je gevonden.

Aquarel / Waterverf

De trouwkaarten zijn super romantisch en goed te combineren met de andere grote trends van 2017, goud en speciale lettertypes! Aquarel of waterverf trouwkaarten hebben een beetje een vintage-sfeer en dat is nog steeds een populair thema voor een huwelijk.

trouwkaart trend 2017 aquarel trouwkaart trend 2017 aquarel

 

 

 

 

 

 

 

Goud

Goud is één van de belangrijkste trends voor 2017. Zoals je ziet combineert goud prima met pasteltinten en met een combinatie wit/zwart. Goud is al langer populair voor trouwkaarten maar juist deze nieuwe combinaties maken deze gouden trouwkaarten heel speciaal.
goud trouwkaarten trend 2017goud trouwkaart trend 2017

Natuur: bloemen & planten

Het wordt ook wel de bohemian stijl genoemd en bij deze stijl passen deze kaarten ook prima. Het hoofdthema is de natuur en dan vooral bloemen en planten. Het zijn vrolijke kaarten met niet alleen getekende en/of geschilderde bloemen maar ook natuurgetrouw (als een foto).
trend trouwkaarten 2017 natuurtrouwkaarten trend 2017 natuur

Blush

Blush is een roze kleur maar niet fel, denk aan een combinatie van roze met perzik. Razend populair voor trouwkaarten in 2017. De kleur combineert mooi met de andere populaire kleuren zwart, wit en goud. Wanneer je eigenlijk het liefst voor roze zou gaan maar je kunt je aanstaande man niet overtuigen, dan is blush echt iets voor jullie. Lief, romantisch en een beetje stoer, dat vinden we leuk!
trouwkaart-trend-2017-blush blush trouwkaarten 2017

 

 

 

 

 

 

Eenvoud

Misschien zag je het al bij de bovenstaande kaarten maar less is more! Dit geldt ook voor de trouwkaarten van 2017. De kleuren zijn belangrijk maar ook het lettertype dat je gebruikt. Liever gezegd een mengeling van verschillende lettertypen.

trouwkaarten trend 2017 eenvoud

trouwkaarten trend 2017 eenvoud

 

 

trouwkaart maken

Meer lezen?

Tekst voor een trouwkaart