Leuk huwelijksjubileum cadeau

huwelijksjubileum cadeauEen huwelijksjubileum cadeau voor je ouders

Een huwelijksjubileum van je ouders is natuurlijk een geweldig moment om ze in het zonnetje te zetten. Je ouders zijn belangrijke mensen in je leven en wat is er leuker dan ze één dag in het jaar te verwennen. Maar welk cadeau geef je? We hebben enkele cadeautips en ideeën voor je verzameld.

Geef persoonlijke cadeaus: Foto’s in een lijst zijn altijd een hit als cadeau. Maar je kunt veel meer met foto’s doen. Laat een leuke foto op een mok afdrukken, een foto op een sleutelhanger of telefoonhoesje drukken, je kunt zelfs een mooie foto op een kussen laten zetten. Zo maak je een super persoonlijk cadeau.

cadeau huwelijksjubileum

Geef een surpriseparty: Wat vinden je ouders het aller-leukste? Je aanwezigheid! Het gaat er niet om of je een duur cadeau geeft, het gaat erom dat je er bent. Een surpriseparty kun je net zo duur maken als je zelf wilt, je kunt de gastenlijst zo lang (of kort maken) naar eigen inzicht maar zorg wel dat de naaste familie aanwezig is.

leuk huwelijksjubileum cadeau

Cadeaubonnen: We vonden leuke en vooral persoonlijke cadeaus voor een huwelijksjubileum. De cadeaus worden aangeboden in de vorm van een cadeaubon, die de ontvanger zelf kan verzilveren. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een romantisch diner, een stoere slipcursus, een rondvaart, wellness, een portret laten maken (een Hollywood-portret als iemand ons de keus zou geven), een Harley-Davidson voor een dag, skydiven, whisky maken en nog veel, veel meer: Romantisch Cadeau – TOP 10

origineel cadeau voor een huwelijksjubileum

Een boek of album: Geef ieder kind (en natuurlijk kleinkind) één wit vel papier, ongeveer A4 maar het mag ook net iets groter. Iedereen ‘maakt’ iets op die pagina. Dat mag echt van alles zijn: een tekening, een mooie foto (en waarom die zo dierbaar is), een gedicht, een brief, een herinnering (bijvoorbeeld samen naar een voetbalwedstrijd geweest en het ticket ook op de pagina plakken), enz.. Verzamel al deze pagina’s en bind ze samen tot een prachtig boekwerk. 

huwelijksjubileum 10 jaarEen oorkonde: Niets is leuker dan herinneringen ophalen aan een huwelijksdag. Wat zag de bruid er prachtig uit die dag, hoe mooi was de bruidstaart, de moeder ontroerd in tranen. Herinneringen aan dat hele speciale jaar. Wat gebeurde er nog meer dat jaar? Geef het jubilerende paar herinneringen cadeau! Op een oorkonde staan weetjes over het jaar waarin het bruidspaar trouwde: het wereldnieuws, welke muziek was er op de radio, welke films draaiden er in de bioscopen (en hebben ze misschien wel samen gezien), natuurlijk de sporthelden van het jaar en nog meer wetenswaardigheden over dat speciale jaar. Take a trip down memory lane, zeker op zo’n speciale dag! Leuke oorkondes voor een huwelijksjubileum vind je hier

Alle favorieten in een mand: Er zijn heel veel aanbieders van cadeaumanden maar een mand is goed zelf samen te stellen. Belangrijk is dat je een gezamenlijke mand maakt. Voor je vader zijn favoriete port en voor je moeder een fles van de wijn waar ze zo van houdt. Vergeet niet om knutsels van de (klein)kinderen toe te voegen.

cadeau tegeltje voor huwelijksjubileum

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem
Leuke uitnodigingen voor een huwelijksjubileum
1001 leuke feestartikelen voor een jubileumfeest