50 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

50 jaar getrouwd huwelijksjubileum
image-1602
50 jaar getrouwd, dit is het grote gouden huwelijksjubileum! Samen goud gehaald en dat is heel speciaal. Tijd voor een enorm feest met een gouden thema. Misschien doe je het liever iets rustiger en laat je het over aan de (klein)kinderen. Maar vergeet niet, deze dag draait om twee mensen die genoeg van elkaar houden om 50 jaar bij elkaar te blijven.

Gouden jubileum

Het draait om goud in dit jubileum maar niet alleen om het materiaal zelf. Het is voornamelijk de kleur van goud die centraal staat. Goud staat voor de zon, voor wijsheid, kracht, geluk, humor, concentratie, veiligheid, rijkdom en liefde voor elkaar. Een gouden horloge is een prachtig cadeau (echt) maar wanneer dat er financieel niet in zit is een boeket met een gouden lint ook een mooi geschenk.Ga je een feest geven? Leuke uitnodigingen vonden we hier

oorkonde voor 50 jaar huwelijksjubileum

Cadeaus voor elkaar bij een gouden jubileum

Wat geef je voor 50 jaar samen? Moeilijk soms want meestal zijn de wensen niet al te groot. Maar je wilt toch iets geven waaruit blijkt dat deze dag bijzonder is. Enkele suggesties:

 • sieraden: ring, gouden hanger, oorbellen, collier, armband
 • gouden horloge
 • geef een cadeaubon om zelf te kiezen, ze vindt het vast heerlijk om ontspannen te gaan brunchen of een gezellige rondvaart te maken, kies hier Cadeau voor Haar – TOP 10. Voor hem natuurlijk ook genoeg keuze: Cadeau voor Hem – TOP 10.
 • manchetknopen
 • samen een nachtje in het hotel van de huwelijksnacht
 • gouden fotolijsten
 • waar zouden jullie samen nog eens naar toe willen? Dit is het moment!
 • gouden huwelijksjubileum
  image-1603
  gouden (gele) bloemen, dit gaan we verduidelijken :-), de bloem die traditioneel hoort bij een gouden huwelijksjubileum is het viooltje, beetje lastig in een boeket maar in een grote mand wel leuk, alleen…..de romantiek druipt er niet echt van af en een beetje uitleg over die mand is wel nodig. Nu mag iedereen verwijzen naar deze site 🙂 maar je kunt ook aan bloemen denken die de kleur hebben van dit jubileum: zonnebloemen, gele rozen, gele tulpen, gele ….. (het ligt natuurlijk een beetje aan het seizoen)
 • gouden munten (verzamelaar)
 • CD met ‘gouden’ hits
 • laat een roos (of een andere lievelingsbloem) vergulden

cadeautip 50 jaar huwelijksjubileum cadeaubon

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Tip: leuke uitnodigingen voor een huwelijksjubileum
Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem
Leuke uitnodigingen voor een huwelijksjubileum
1001 leuke feestartikelen voor een jubileum feest