25 jaar getrouwd cadeau idee

25 jaar getrouwd cadeau idee
image-1576
25 jaar getrouwd, cadeau idee! 25 jaar getrouwd, dat is een zilveren huwelijksjubileum. Wat geef je aan een zilveren paar? We hebben enkele leuke en originele cadeau-ideeën en versieringen voor je bij elkaar gezocht. Of het nu gaat om je ouders, beste vrienden of lieve collega’s, er zit vast wel iets bij wat je kunt gebruiken.

25 jaar getrouwd cadeau idee

25 jaar getrouwd cadeau idee

 • Om te beginnen: 25 rozen met een zilveren lint (om bij het thema te blijven)
 • Laat een familieportret maken. Misschien ken je iemand die geweldige foto’s kan maken, het duurdere alternatief is een professionele fotograaf.
 • Cadeaus met foto! Je doet er alle vaders en moeders / opa’s en oma’s, een groot plezier mee! Zoek een leuke foto van de hele familie of van de (klein)kinderen en laat die afdrukken op bijvoorbeeld een kalender, een kussen, sleutelhanger, een agenda, een set mokken of op het etiket van hun favoriete fles wijn.
 • Maak een DVD. Je kunt hierin foto’s, filmpje en geluidsfragmenten verwerken en misschien kun je nog ergens oude vrienden opsporen die iets willen vertellen over hun eerste ontmoeting.
 • cadeaubon 25 jaar getrouwd
  image-1577
  Geef een cadeaubon cadeau. Nee, cadeaubonnen zijn niet meer onpersoonlijk en voor mensen die geen origineel cadeau kunnen bedenken. We vonden enkele die precies bij een jubileum passen. Romantisch Cadeau – TOP 10, heerlijk om een 25-jarig paar op een romantische ‘date’ te sturen. Natuurlijk een Bed & Breakfast – TOP 10 na alle drukte even lekker samen bijkomen.
 • ‘Memory-tree’: verpak enkele grote takken in zilverfolie en laat familieleden, vrienden en bekenden de boom volhangen met herinneringen. Dat kunnen foto’s zijn maar ook een bioscoopticket of de (betaalde) rekening van een etentje, een recept of een ansichtkaart.
 • Het is een zilveren jubileum! Een mooie zilveren hanger, armband, ketting of oorbellen passen hierbij.
 • Omdat we van jullie houden: Van dit soort cadeaus houden wij ook gewoon :-). Maak een boek of album met de “25 redenen waarom we van jullie houden”. Gebruik hiervoor 25 vellen wit papier en op ieder vel schrijf je een reden, in mooie letters natuurlijk 🙂

leuk cadeau 25 jaar getrouwd

Feestversiering 25 jaar getrouwd!

cadeau 25 jaar getrouwd
image-1578
Zilver! Mocht je nou denken dat het wel een heel erg glitterfestijn gaat worden, we geven je gelijk. Combineer daarom het zilver met een lievelingskleur van het paar. Zilveren slingers kun je goed combineren met bijvoorbeeld blauwe ballonnen. Zilveren feestversiering vind je hier. Vergeet ook niet de kroonborden (die borden boven de deur), je vind er eentje hier en een leukere hier.
Denk daarnaast aan uitvergrote foto’s van het zilveren paar, niet alleen trouwfoto’s maar ook foto’s van de afgelopen 25 jaar.

tegeltje cadeau tip voor 25 jaar getrouwd

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem
Leuke uitnodigingen voor een huwelijksjubileum
1001 leuke feestartikelen voor een jubileum feest