20 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

20 jaar getrouwd, huwelijksjubileum
image-1530
20 jaar getrouwd, dat is een porseleinen huwelijksjubileum! Twee decennia lief (en waarschijnlijk ook) leed gedeeld. Misschien kinderen opgevoed, een carrière opgezet, huizen gekocht (of verkocht), ruzie gehad (en soms heel erg), het weer goed gemaakt en verder gegaan. Twintig jaar getrouwd, een mijlpaal waar je even stil bij wilt staan. Praktisch gezien is dit een feestje om je voorraad schalen, kopjes en borden weer op niveau te brengen. (Heb je kinderen opgevoed dan is die voorraad waarschijnlijk danig geslonken en over bij elkaar passend durf je alleen nog maar te dromen.) Maar vergeet vooral niet dat het een romantische dag is. Ga voor meer exclusief of persoonlijk porselein.

oorkonde voor een 20 jarig huwelijksjubileum

Cadeautip voor een huwelijksjubileum: een oorkonde

huwelijksoorkonde
image-1531
Niets is leuker dan een persoonlijk cadeau voor een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert. Op een oorkonde staan weetjes over het jaar waarin het jubilerende paar trouwde: het wereldnieuws, welke muziek was er op de radio, welke films draaiden er in de bioscopen (en hebben ze misschien wel samen gezien), natuurlijk de sporthelden van het jaar en nog meer wetenswaardigheden over het jaar waarin het jubilerende echtpaar trouwde. Herinneringen ophalen is leuk en zeker op zo’n speciale dag!
Oorkonde voor Huwelijksjubileum!

20 jaar huwelijksjubileum cadeaubon

Cadeau voor 20 jaar getrouwd

huwelijksjubileum 20 jaar
image-1532
Dit porseleinen huwelijk vraagt soms om een groots gebaar. Ga terug in de geschiedenis van dit jubileum en zoek de bakermat van het porselein op. Wilde je ooit in je leven China bezoeken dan is dit wel het moment! Spaar je liever voor het volgende jubileum?
Kleiner (maar niet minder leuk en romantisch):

 • lelies of asters (bloemen die horen bij dit jubileum) in een porseleinen vaas,
 • Wil je elkaar iets geven dan zijn deze cadeaubonnen een leuk idee, maak een keuze uit een ruim aanbod van bijzondere cadeaus en ervaringen, van dagjes wellness tot zelf een vliegtuig besturen, een heerlijke high tea of een bezoek aan een spetterende dinershow en veel meer. Even rondkijken?
  Romantisch Cadeau – TOP 10 (onze favoriet!)
  Cadeau voor Haar – TOP 10
  Cadeau voor Hem – TOP 10
 •  Chinese Boeddhabeeldjes voor extra geluk,
 • 20 rozen in een vaas
 • Etentje in je favoriete Chinese restaurant of
 • Maak een trip ‘down memory lane’. Niets kan leuker zijn dan terugkijken samen met je kinderen of een groepje vrienden en familie. Collages met oude foto’s, filmpjes van lang geleden of, doe je kinderen een plezier, de mode van 20 jaar geleden als thema voor een feest.
 • Sieraad met smaragd, de smaragd hoort bij een 20 jarig huwelijksjubileum.

origineel tegeltje voor een huwelijksjubileum

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem
Leuke uitnodigingen voor een huwelijksjubileum