14 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

14 jaar getrouwd huwelijksjubileum
image-1750
Hoera, je bent 14 jaar getrouwd en jullie vieren een ivoren huwelijksjubileum. Het is natuurlijk niet het grootste jubileum maar natuurlijk denken jullie op zo’n moment terug aan die geweldige dag 14 jaar geleden. Ken je dat gezegde dat na 7 vette jaren de zeven magere beginnen? We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat jullie weer beginnen aan de 7 vette jaren :-). We hebben enkele leuke cadeau-ideeën voor dit ivoren jubileum voor jullie bij elkaar gezocht!

14 jaar getrouwd cadeau van SurpriseFactory.nl

Cadeau-idee 14 jaar getrouwd

  • Het is het ivoren huwelijksjubileum maar ivoor koop je niet. (Niet voor dit jubileum of voor welke andere gelegenheid dan ook.) Een alternatief is materiaal dat op ivoor lijkt, het heet Tagua. Tagua wordt gemaakt van de vruchten/noten van een tropische palmboom. De noten hebben een bruine schil maar een op ivoor lijkende kern. Het gedroogde vruchtvlees heeft de hardheid en de kleur van ivoor. Een sieraad gemaakt van Tagua is niet alleen mooi om te dragen maar goed voor de bescherming van de olifant en het regenwoud. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor iets met alleen de kleur van ivoor. Er zijn enkele online-aanbieders.
  • De liefste cadeaubon die we konden vinden: Romantisch Cadeau – TOP 10
  • Er horen twee edelstenen bij dit jubileum, de opaal en de agaat. Beide (half)edelstenen zijn geweldig voor een ring of hanger en heel betaalbaar.

oorkonde voor 14 jaar getrouwd

Meer tips voor een huwelijksjubileum op EenSpeciaalMoment

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem