1 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

1 jaar getrouwd
image-1422
Een huwelijksjubileum van 1 jaar is een katoenen jubileum. Hoera, je bent 1 jaar getrouwd! Alle tips voor cadeaus en meer om er een geweldig feest van te maken. Bij dit jaar horen gouden juwelen en de prachtige groene peridoot of blinkende parels. Oranjebloesem, viooltjes of anjers zijn de bloemen voor een katoenen huwelijk. De oranjebloesem is al sinds eeuwen razend populair als bloem in een bruidsboeket in vooral zuidelijk Europa. De bloesem is hét symbool voor onschuld en zou geluk brengen.

1 jaar getrouwd

oorkonde cadeau voor een 1 jarig huwelijksjubileum

Onze speciale cadeautip!

romantisch
image-1423
We vonden leuke en vooral persoonlijke cadeaus voor een huwelijksjubileum. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een romantisch diner, een stoere slipcursus, een rondvaart, wellness, een portret laten maken (een Hollywood-portret als iemand ons de keus zou geven), een Harley-Davidson voor een dag, skydiven, whisky maken en nog veel, veel meer: Pure Romantiek of Cadeautip voor Twee. Kijk ook eens op Cadeau voor Hem – TOP 10 en natuurlijk: Cadeau voor Haar – TOP 10 , omdat ze het zo verdient!

cadeaubon voor een huwelijksjubileum

Cadeau ideeën voor het eerste huwelijksjubileum

bruidstaart
image-1424
Om te beginnen de bloemen. Viooltjes ten eerste met een boeket viooltjes zeg je vooral: ‘je bent altijd in mijn gedachten’. De grootste symbolische waarde heeft de anjer. De rode anjer staat voor passie en hartstochtelijke liefde, de witte voor de pure, bijna onschuldige liefde en met violet beloof je nog jaren bij elkaar te blijven. Vergeet daarnaast niet het katoen ( het is het katoenen jubileum) en de bruidstaart. Veel bruidsparen bewaren het topje van de bruidstaart speciaal voor deze dag. Misschien geserveerd met katoenen servetten?

Nog meer cadeau ideeën voor het katoenen huwelijksjubileum

wellness
image-1425
De kleuren die bij dit huwelijksjubileum horen zijn geel en goud. Dat zou je als inspiratie kunnen gebruiken. Ga je voor sieraden dan blijf je met een gouden armband wel helemaal in de stijl van dit jubileum!
Edelstenen die bij dit jubileum horen zijn de peridoot en de parel. Alle twee leuke edelstenen om cadeau te doen!
Nog enkele ideeën: tafelkleed van Egyptisch katoen, bedlinnen,
handdoeken met monogram,  badjassen met monogram en dan samen naar een wellness centrum en tenslotte: denk aan het milieu en ga voor biokatoen

leuk tegeltje cadeau voor 1 jarig huwelijksjubileum

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem