Vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips of wat geef je een vader cadeau voor Vaderdag? Als kind knutselde je iets leuks in elkaar, je zorgde voor een ontbijtje op bed en je had een lief versje op school ingestudeerd. Eenmaal volwassen begint de zoektocht naar een leuk vaderdagcadeau en dat is soms best lastig. Natuurlijk is ook jouw vader blij met een zorgvuldig uitgezochte stropdas, z’n favoriete aftershave of die zo hoog nodige nieuwe sokken. Maar er zijn meer cadeaus! We geven je enkele tips voor een geweldig cadeau waar je iedere vader mee verrast.

cadeau Vaderdag bier Cadeau tips voor Vaderdag

Biercadeau: Is jouw vader ook dol op bier, geef hem dan een bierpakket compleet met eigen tekst en natuurlijk de leukste foto van jullie samen. Kies je vaders favoriete bier (of laat hem eens een ander biertje ontdekken), maak een persoonlijk etiket, kies een foto en je hebt een geweldig vaderdagcadeau. Je kunt bij hem thuis laten bezorgen of je neemt het zelf mee wanneer je op bezoek gaat. Houdt je vader niet van bier maar van wijn? Leuke persoonlijke wijncadeaus hebben we natuurlijk ook voor je gevonden. Leuke bierpakketten vonden we  hier (klik) en wijnpakketten (klik) bestel je eenvoudig via deze site.

Vaderdag cadeauTelefoonhoesjes: Maar dan wel een super persoonlijk telefoonhoesje. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een origineel telefoonhoesje voor Vaderdag. Zo sla je twee vliegen in één klap; het is een praktisch cadeau (daar houden vaders van) en het is een reuze leuk cadeau. Handig is natuurlijk wel om even het type telefoon te achterhalen. Die telefoon heeft je vader vast een paar keer per dag in handen, een leuke blijvende herinnering. Telefoonhoesjes voor verschillende telefoons kun je hier makkelijk ontwerpen.

VaderdagWebwinkel.nl

Vaderdag cadeau tipMokken: We blijven er dol op, een mok bedrukt met een leuke foto of tekst. Zo wordt jouw vader vast ook iedere dag vrolijk wanneer hij z’n eerste kop koffie (of thee) drinkt. Begin met het zoeken naar een leuke foto. Wat zijn goede foto’s voor zo’n moment? Kies een foto van jullie samen, een foto van jou (eventueel samen met je broers/zussen) of een foto van een moment waar jullie nog met plezier aan terugdenken (bijvoorbeeld een vakantie). Bedenk een korte tekst, het moet natuurlijk wel op de mok passen :-). De mok kun je nu gaan ontwerpen, wij deden het via deze site.

Vaderdag cadeauSleutelhangers: We hebben het al heel vaak geschreven (en dat blijven we doen), de leukste cadeaus zijn niet altijd de grootste. De leukste cadeaus zijn persoonlijke cadeaus, cadeaus waar je een beetje moeite voor hebt gedaan. Sleutelhangers zijn er in allerlei formaten en vormen maar de leukste zijn toch wel die met een foto. Voor Vaderdag vonden wij de afgebeelde sleutelhanger heel geslaagd, een beetje stoer én uniek omdat je er een eigen foto aan toe kunt voegen. De sleutelhanger kun je hier maken.

Vaderdag fotocadeauFoto op canvas: Laat een mooie foto op canvas printen. Kies een leuke foto van jezelf, van alle kinderen (en eventueel kleinkinderen) samen of een geweldige foto waar je samen met je vader op staat. Een collage maken van een paar foto’s is ook een mooie blikvanger aan de muur. Overigens vinden we een foto op een houten paneel of afgedrukt op aluminium ook heel erg mooi. Kijk bij YourSurprise voor alle mogelijkheden.

Nog meer originele Vaderdag cadeaus

Wil je nog meer cadeaus voor Vaderdag bekijken? Klik op de onderstaande afbeelding, genoeg leuke cadeaus!
vaderdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *