Housewarming cadeaus die je wel wilt

Uitnodiging ontvangen voor een housewarming? Wat neem je mee als cadeau? Misschien is de eerste vraag wel of je een cadeau mee moet nemen. Voor de meesten van ons zal het toch een beetje ongemakkelijk voelen om met lege handen voor een deur te staan. We helpen je op weg met enkele ideeën en tips voor een origineel housewarming cadeau.

Geef eens een Boeddha

cadeau housewarming boeddhaEen Boeddha cadeau geven voor een nieuw huis is een mooi gebaar. Een Boeddha brengt namelijk geluk in een huis. Je hebt ze in allerlei afmetingen en van verschillende materialen kopen dus je kunt ook kiezen voor een tuinbeeld (of een beeld voor op het balkon).

De Boeddha’s zijn in verschillende houdingen te koop. De Boeddha op de afbeelding hiernaast, met zijn handen in de schoot, staat ook voor wijsheid. Meer Boeddha’s vonden we op deze site.

Er gewoon even uit

housewarming cadeau ervaringNa al het klussen en verhuizen is het fijn om er even uit te kunnen. Gewoon een lekker weekendje weg, dagje naar de sauna, een heerlijke High Tea, een rondvaart, naar de film, je kunt vast veel meer bedenken!

In alle rust bijkomen van de hectiek die achter je ligt. Geef een cadeaubon die de ontvanger kan gebruiken voor een onvergetelijke ervaring! Verschillende van deze ‘ervaringen’ vind je op deze site in de vorm van een cadeaubon. We kunnen het ons voorstellen….welke cadeaubon kies je nou? Om het je iets makkelijker te maken geef je een ‘cadeaubon naar keuze’ zo kan de ontvanger zelf kiezen voor een ‘ervaring’.

Voor bij de deur

housewarmingcadeau deurmatWe vonden de deurmatten hier links afgebeeld leuk al is er enige discussie of er nu werkelijk een foto op moet. Je kunt er ook gewoon een tekst op laten zetten. Home is where the heart is, Home sweet home, Home is where there’s one to love us. Je kunt de deurmat helemaal zelf ontwerpen en het is reuze eenvoudig! Ontwerp een originele deurmat HIER.

Voor de tuin

housewarming cadeau
Perfect cadeau voor iedereen die voor het eerst een heuse tuin heeft waar ruimte is voor een barbecue! Ook voor iedereen die al langer een tuin heeft, de barbecue staat heus niet bij iedereen in de winter keurig in de schuur. Overigens wanneer er een (redelijk formaat) balkon is koop je gewoon een exemplaar dat iets kleiner is.
Zoek een leuke (en betaalbare :-)) barbecue HIER.

Voor in bad

cadeau housewarmingWat wil je vooral na al het klussen, dozen inpakken (en weer uitpakken), schoonmaken en weer schoonmaken…….een warm en uitgebreid bad of super lange douche! Met verschillende bad- of doucheproducten sla je dus nooit de plank mis.
Het hiernaast staande pakket vonden we HIER

Mokken & glazen

housewarming cadeau mokEen eenvoudig cadeau, maar die zijn vaak de leukste. Laat mokken bedrukken met een tekst of een leuke foto van het nieuwe huis. Of laat een wijnglas, bierglas of theeglas graveren met een tekst. Het zijn allemaal leuke en blijvende herinneringen aan het nieuwe huis en de housewarming.
Mokken bedrukken kan HIER
en voor het graveren van glazen klik je even door naar HIER.

Voor in de keuken

housewarming cadeau keukenschorthousewarming cadeau broodplankjeEen leuke keukenschort met naam of (we konden echt niet kiezen) een grappig broodplankje voor iedereen met naam en een kort tekstje.
De keukenschort ontwerpen kun je HIER doen en de broodplankjes HIER.

Meer housewarming:

Hoe organiseer je een housewarming

housewarming6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *