5 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

madeliefje
image-1514
Het eerste grote huwelijksjubileum heet een houten jubileum. De kracht, robuustheid en duurzaamheid van hout zijn een geweldig symbool voor de afgelopen vijf jaar. De edelsteen de saffier hoort bij een houten jubileum. De saffier kent veel kleuren maar blauw is favoriet. De steen staat voor vriendschap, loyaliteit, begrip, vertrouwen en harmonie. Er hoort ook een bloem bij dit jubileum, het madeliefje. Een madeliefje staat symbool voor onschuld, pure liefde, schoonheid en geduld. Beetje lastig in een boeket maar misschien een (eigen) gevlochten krans van madeliefjes?

tekst liefde
image-1515
Cadeau-idee 5 jaar getrouwd

Een cadeau van hout vergt enige creativiteit, zeker wanneer je er ook nog een romantisch tintje aan wilt geven maar enkele leuke ideeën :
* een uitgebreide picknick in het bos
* samen een boom planten
* een houten kistje met daarin een liefdesbrief
* een kistje met jullie favoriete wijn
* grote houten fotolijst
* sieraden van hout
* houtkunst, beelden van hout voor binnen en buiten
* tuinmeubilair

Onze cadeautip voor je 5-jarig jubileum

5 jaar getrouwd
image-1516
Natuurlijk weet je nu wat je partner het allerleukst vind! Geef eens een echt ‘beleving’ cadeau! Van een dagje sauna tot racen op een echt circuit, van skydiven tot een luxe high tea, wat denk je van een romantische wellness in een privésauna? Het is allemaal mogelijk en nog veel meer! Pure Romantiek of Cadeaus voor Twee. Kijk ook eens op Een origineel cadeau speciaal voor Hem en niet te vergeten, Een origineel cadeau speciaal voor Haar, ze verdient het!

Hier vind je al onze leuke huwelijksjubileum tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *