3 jaar getrouwd, huwelijksjubileum

3 jaar getrouwd
image-1482
Je bent 3 jaar getrouwd! Dat is een leren huwelijksjubileum. Duurzaam, sterk en flexibel, dat is leer en zijn tegelijkertijd de kwaliteiten die een gelukkig huwelijk kunnen maken. Cadeaus die horen bij een huwelijksjubileum van 3 jaar zijn dus gemaakt van leer maar ook kristal hoort bij dit jubileum dus de keuze is vrij groot. Daarnaast wordt de zonnebloem gezien als dé bloem voor 3 jaar huwelijk.

Zonnebloemen, parels en jade

parels
image-1483
‘Ik aanbid je’: zeg je met een zonnebloem, de bloem voor een leren huwelijk. De bloem staat voor kracht, zorg en natuurlijk voor warmte. Een alternatieve bloem is de fuchsia, de bloem is het symbool voor vertrouwen. Bij het derde jaar horen parels en jade. Parels werden in heel oude tijden gezien als de ‘tranen van de goden’ en werden de belangrijkste boodschappers voor de liefde. Met parels geef je liefde, schoonheid, succes en gezondheid. Jade is het alternatief voor parels.
Meer cadeau-ideeën:
leren tas/ laptoptas, handschoenen (misschien ten overvloede maar leren handschoenen :-)), schoenen, beurs, een leren etui met daarin een hanger met een parel, kristallen wijnglazen, leren armband, foto van jullie samen gegraveerd in kristalglas.

Cadeautip!

picknick
image-1484
Een leuk en vooral persoonlijk cadeau waar je nooit de plank  mee mis kunt slaan.  Wordt het een romantisch kasteelbezoek, een uitgebreide picknick (in de zomermaanden, dat wel), een rondvaart, paragliden, een high tea, je huwelijksnacht opnieuw beleven en nog veel, veel meer: Pure Romantiek of Cadeaus voor Twee. Kijk ook eens op Een origineel cadeau speciaal voor Hem en niet te vergeten, Een origineel cadeau speciaal voor Haar, ze verdient het!

 

Meer tips voor een huwelijksjubileum

Al onze leuke huwelijksjubileum tips
Huwelijksjubileum, tips voor een geweldig feest
Leuk cadeau voor een huwelijksjubileum
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor haar
Origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *